Actualitate

Marina Tauber a devenit, oficial, reprezentantul Partidului „ȘOR” la Bălți

După ședință, Marina Tauber a organizat o conferință de presă la care a explicat în ce constau responsabilitățile care îi revin și ce a stat la baza acestei decizii.

„Rezultatele obținute de noi, la alegerile locale din 21 noiembrie, ne-au arătat clar că, la Bălți, echipa lui Ilan Șor se bucură de sprijin și respect. De asemenea, ceea ce s-a întâmplat după această dată demonstrează că puterii îi este absolut indiferent de alegerea oamenilor. Chiar dacă de jure nu sunt primar, de facto, sunt primarul bălțenilor, deoarece ei m-au ales deja în această funcție. Și eu mă simt primar aici. Iar ceea ce se va întâmpla în 19 decembrie, în turul doi, când va avea loc acea farsă comică, nu va împiedica în niciun fel prezența mea aici”, a menționat Tauber.

Ea a mai adăugat că are o sarcină extrem de importantă și i-a îndemnat pe toți bălțenii care o simpatizează să i se alăture în efortul său de a schimba în bine viața oamenilor și de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis.

„Sunt onorată că mi-a fost încredințată sarcina de a dezvolta echipa noastră din Bălți și să dau un imbold serios consolidării formațiunii noastre. Este o mare responsabilitate pentru mine și sunt convinsă că, având sprijinul lui Ilan Șor și a întregii noastre echipe, dar și împreună cu oamenii minunați din Bălți, acest lucru îmi va reuși”, a mai adăugat Marina Tauber.

Mai mult, ea s-a arătat convinsă că orașul Bălți și evenimentele care s-au întâmplat aici vor sta la baza demolării actualului regim politic de la Chișinău.

„Acum o lună și jumătate, Maia Sandu și partidul de guvernământ nu credeau în aceste rezultate. Au văzut, s-au împiedicat și acum nu știu ce să facă. Din păcate, pentru ei, există o singură soluție – impeachment și la revedere, PAS! Spun aceste lucruri acum, pentru că orașul Bălți și organizația noastră teritorială de aici reprezintă deja un simbol al rezistenței. Nu e o luptă pentru putere, pentru fotolii sau pentru funcții. Este o luptă pentru supraviețuirea poporului moldovenesc. Iar suferința și problemele prin care trec locuitorii din Bălți exprimă destul de bine ceea ce se întâmplă astăzi în întreaga țară. Eu cred că noi le vom arăta tuturor locuitorilor din Moldova că lucrurile pot lua o altă întorsătură”, a declarat Tauber.  

În ceea ce privește cel de-al doilea tur al alegerilor locale, care este preconizat să aibă loc, duminică, 19 decembrie, reprezentanta Partidului „ȘOR” a reiterat că, indiferent cine va ieși învingător, acel primar nu va avea legitimitate, deoarece nu se bucură de susținerea locuitorilor din Bălți. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *