Actualitate

Ministrul Justiției, Olesea Stamate, face reforma justiției din… concediu (deschide.md)

Soicitată telefonic, Olga Demcenco, a declarat pentru Deschide.MD că Olesea Stamate este plecată în concediu, dar nu poate să ne spună unde și nu știe de când. Demcenco ne-a rugat să revenim cu un apel după pauza de masă, pentru a ne spune dacă este în concediu din cont propriu sau în concediu de odihnă și pentru ce perioadă.

Ulterior, un alt reprezentat al serviciului de presă a răspuns la telefon și ne-a comunciat că:

„Colega mi-a lăsat informația pentru Dvs, ați solicitat perioada pentru care este plecată în concediu doamna Stamate? Este în concediu din data de 28 iulie până pe 11 august. A fost acceptat prin Cancelaria de Stat. Ea este plecată în concediu de odihnă anual, dar nu din cont propriu”, ne-a spus serviciul de presă al MJ.

În timp ce se afla în concediu, ministra Justiției, Olesea Stamate, a scris ieri pe Facebook că a trimis Consiliului Superior al Magistraturii o notă de poziție în pragul concursului de marți pentru alegerea judecătorilor Curții Constituționale. În nota sa, Stamate enumeră opt candidați, din cei 17 înscriși în concurs, pe care CSM n-ar trebui să-i numească la Înalta Curte.

https://deschide.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *