Economie

Mocanu: Banca de Economii e proprietatea lui Filat. O spun cu toată certitudinea. Această bancă e a lui Filat PERSONAL

Împreună cu alde Arapu și alții au acoperit această hoție. În scurt timp o să aveți dovezile. Asta nu înseamnă că Plahotniuc a rămas într-o parte. Tranzacția a putut să aibă loc datorită faptului că cei doi, Filat și Plahotniuc, și-au dat mâna. Oricum, până în ianuarie, Plahotniuc îl va rupe în bucăți pe Filat și PLDM-ul său”, a declarat Sergiu Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie afirmă că atât Banca de Economii, cât și Aeroportul Internațional Chișinău, care a fost dat în concesiune, vor putea fi întoarse în posesia statului imediat ce va fi schimbată guvernarea.

„Aceste proprietăți vor fi întoarse, pentru că e vorba de niște hoții făcute prin încălcarea Constituției. Nu sunt scheme prea complicate, sunt hoții directe. Au furat brutal ziua în amiaza mare. Nu sunt trași la răspundere din simplu motiv că le aparține Procuratura Generală și toate celelalte instituții de drept”, a adăugat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a dat de înțeles că familia liderului PCRM, Vladimir Voronin, a primit bani de la Plahotniuc pentru a păstra tăcerea despre situația de la Banca de Economii.

„Zilele trecute s-a făcut o tranzacție dintre Plahotniuc și Voronin. S-a făcut o primă defalcare de bani spre conturile lui Oleg Voronin. Această tranzacție s-a făcut ca să acopere furturile de pe 29 august. Voronin este parte și complice la hoțiile pe care le fac Filat și Plahotniuc”, a mai spus Sergiu Mocanu. 

Sursa: antimafie.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *