Ultima oră

Mulţumim, dragi cititori!

Ieri, am fost felicitaţi şi de unul din liderii Alianţei pentru Integrare Europeană – preşedintele PDM. Marian Lupu ne scrie, printre altele: „În toţi aceşti ani, TIMPUL a confirmat rolul presei de catalizator în realizarea proceselor democratice, precum şi de gardian al democraţiei moldoveneşti. În toţi aceşti ani, deja nouă la număr, echipa de la TIMPUL a demonstrat că discursul liber şi o presă liberă nu numai că reduc posibilităţile apariţiei unor abuzuri din partea guvernării, ci măresc posibilitatea satisfacerii nevoilor sociale de bază ale oamenilor. Pentru R. Moldova este extrem de valoros potenţialul mass-media de a promova dialogul, reconcilierea şi înţelegerea reciprocă”. Totodată, Marian Lupu ne felicită şi pentru faptul că „aţi reuşit performanţa de a rămâne independenţi şi, deci, eficienţi în acţiunile de
informare obiectivă şi echidistantă a opiniei publice”.

Un cald mesaj de felicitare ne-a parvenit şi din partea primarului general al municipiului Chişinău. Dorin Chirtoacă apreciază „angajamentul civic şi obiectivitatea acestei echipe, care a creat un ziar independent, curajos, o voce într-adevăr liberă care să unească cetăţenii, nu să divizeze, care să inspire, nu să inducă teamă şi ură, care să spună lucrurilor pe nume”. Primarul capitalei urează jurnaliştilor de la TIMPUL „să rămână la fel de speciali în inima cetăţenilor R. Moldova ca şi până acum şi să aibă în continuare şansa de a-şi menţine standardele de profesionalism pe care le-au dovedit în cei nouă ani de când există ziarul”.

Mulţumim din inimă tuturor cititorilor pentru urările lor de bine şi de sănătate. În ceea ce ne priveşte, promitem să facem totul ce depinde de noi pentru a fi la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *