Chișinău

NEREGULI la reparația drumurilor din Chișinău

Aceștia au iniţiat două dosare penale pe abuz de serviciu din partea conducerii firmei care a executat lucrările de reparaţie și pe neglijenţă de serviciu din partea funcţionarilor municipali. 

În urma unor percheziţii, colaboratorii CNA au ridicat de la Direcția generală transport public și căi de comunicație mai multe documente de contabilitate. Potrivit CNA, prejudiciul ar fi de 8 milioane de lei.

În context, şeful Direcţiei generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamreţki, a spus astăzi după ședința serviciilor municipale că nu are cum să existe anumite probleme pe acest segment.

”Este un control tipic. Nu sînt probleme, nu ni s-a adresat absolut nicio întrebare. Lucrările care au fost făcute în municipiu sînt toate verificate, cred că o să fie efectuate diferite măsurări sau adăugător unele expertize”, a precizat Igor Gamrețki.

Potrivit Primăriei Chișinău, lucrările de reparație a drumurilor au fost efectuate de către întreprinderea cu capital străin ”Genesis International” SRL. 

Sursa: noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *