UE / Nato

Nicu Popescu: Viitorul Europei depinde de cum se va termina războiul din Ucraina

Ministrul de Externe al Republicii Moldova a declarat, pentru Sky News, că viitorul țării sale si al Europei depinde de cum se va sfârși războiul din Ucraina.

Nicu Popescu a spus: „Viitorul întregului continent se bazează pe capacitatea Ucrainei de a-și menținte sistemul politic, pe rezistența țării. Într-un fel, soarta și viitorul fiecărei țări din această parte a lumii depind de cum se termină acest război, de unde se termină și de când se termină”.

Fost lider la Chișinău: Rusia încearcă să creeze ostilitate între R. Moldova, România și Ucraina
Rusia vrea să creeze o stare de ostilitate între Chișinău, București și Kiev prin declarațiile recente de la Kremlin, a avertizat Alexandru Flenchea, fost vice-priministru al Republicii Moldova, potrivit PressHUB.

„Miza provocărilor din Transnistria este Republica Moldova. Și nu doar faptul că Transnistria este parte a Moldovei. Vizat este chiar Chișinăul. Se încearcă atragerea într-o formă sau alta a Republicii Moldova în război, pentru că avem cel mai mare război în Europa după cel de al doilea război mondial”, a afirmat Flenchea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Asta a fost spus de Zelenschi si Aristovici… Mai bine se facea o referire la ei…

  2. “Se încearcă atragerea într-o formă sau alta a Republicii Moldova în război”. Prostii. Moldova nu poate fi “atrasa” in razboi pentru ca nici nu vrea, dar mai ales nu are cu ce sa poarte razboi, cu nici o tara din lume. 5000 de soldati inarmati cu pustile uitate de rusi nu ajung. Prea va considerati importanti, dragi molotoveni! Realitatea e ca nu aveti nimic de zis sau ales. Moldova va fi pusa, ca mereu, in fata unui fapt implinit, egal care va fi acela.

    1. Nicu pupincurescu-moscalovici popescov faci șî el ci faci propaganda idolului său, mitomanul javrov: lanseazî niști afirmații la capitolul băgarea în samî, ca sî țînî molotovenii preocupațî.
      Palitica preacurvăreascî practicatî di RâMa sub bagheta acestui “ilustru” linge blide moscălești ajută trăitorii în RâMa ca o frecție la un picior de lemn.
      Acest rusofil vopsit proeuropean are credibilitate 0 în România și în UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *