Actualitate

Noi detalii pe cazul reglări de conturi între familia șefei ANI și fostul șef SPPS

Ungureanu a scris că "pe parcursul anului 2018, Moraru a făcut „valuri” în cadrul SPPS, a sabotat instituția ori de câte ori a avut ocazia, inclusiv când reprezenta SPPS în instanțele de judecată, nu era mulțumit de premiile (de 1500 lei) pe care le primea cu diferite ocazii, se certa cu Golea la orice pas și scria „bilețele” săptămânal pe numele acestuia pe la Procuratura Generală, la Procuratura Anticorupție, la Centrul Național Anticorupție, lui Pavel Filip, lui Plahotniuc și desigur cumătrei Rodica, scuze, ANI-ului.

Totul a culminat cu faptul că Moraru a amenințat în august 2018 familia lui Anatolie Golea și pe acesta, fapt pentru care Moraru a fost sancționat disciplinar cu „mustrare”".

Vadim Ungureanu a publicat de mai multe ori informații privind mecanismul reglării de conturi regizat de foștii angajați SPPS, soțul șefei ANI, Iurie Antoci, și Igor Moraru, împotriva fostului lor șef.

“Se creează o impresie că Iurie Antoci, care mi-a fost coleg de serviciu și colegul său de birou, Igor Morar, în baza denunțșului căruia s-a inițiat ancheta au pus la cale o răfuială cu mine personală, prin intermediul funcției pe care o deține soția colegului meu”, a declarat anterior pentru PRO TV Moldova Anatolie Golea.

Iurie Antoci și Igor Morar au refuzat să comunice cu reprezentanții PROTV, iar purtătorul de cuvânt al ANI, Maria Dastic, le-a spus ziariștilor că Rodica Antoci nu va comenta subiectul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *