Lumea

O femeie a găsit o sticlă cu un mesaj lăsat în mare acum 34 de ani: Cine l-a scris (Foto)

O femeie din provincia canadiană Quebec a găsit pe plajă o sticlă cu un mesaj. Scrisoarea este datată 29 mai 1989.

S-a dovedit a fi fost aruncată în mare de un bărbat din Newfoundland în urmă cu 34 de ani.

Trudi Schettler a declarat că se plimba cu soacra ei pe plaja din apropierea cabanei sale din Paguacheau când a găsit sticla pe stânci cu un bilet datat 29 mai 1989 – cu 34 de ani și o săptămână înainte de ziua în care a găsit-o.

Schettler a povestit că în sticlă intrase puțină apă, astfel că biletul, scris pe spatele unui pachet de țigări, era deteriorat.

Cu toate acestea, ea a reușit să deslușească faptul că sticla fusese aruncată în apă la Fox Point, la 16 km de Port au Shoix, Newfoundland, dar a putut desluși doar câteva litere din numele autorului.

Trudi a postat fotografiile cu descoperirea ei pe Facebook, unde au fost distribuite de aproape 200 de ori înainte de a ajunge în atenția unui bărbat pe nume Rick Hamlin din Port-au-Shoix.

“De îndată ce am văzut-o, am știut imediat ce era scris și am spus: “Este tata”, a împărtășit Hamlin.

Rick a spus că tatăl său, Gilbert, era binecunoscut pentru că lansa mesaje în sticle – scrise întotdeauna pe spatele pachetelor de țigări – în apă în timp ce pescuia. Gilbert Hamlin a decedat în urmă cu doi ani, la vârsta de 72 de ani.

Rick a spus că sticla Shettler a fost prima despre care știa că a fost găsită vreodată.

În ceea ce o privește, femeia a spus că îi va trimite sticla lui Hamlin, care intenționează să o așeze pe mormântul tatălui ei.

“Doamne, nu i-ar plăcea să spună că cineva a primit în sfârșit mesajul său după atâția ani”, a spus bărbatul.

Reamintim că un submarin britanic din Al Doilea Război Mondial a fost descoperit în largul coastelor Greciei. Nava ultrasecretă a fost descoperită după 20 de ani de căutări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *