Actualitate

O femeie de 24 de ani din SUA a fost arestată pentru că și-a falsificat adeverința de vaccinare. Scrisese ”Maderna” în loc de ”Moderna”

O tânără de 24 de ani din SUA a încărcat în programul Safe Travels o adeverință falsă de vaccinare, ca să poată călători în Hawaii și să evite carantina obligatorie de 10 zile pentru cei nevaccinați. A fost prinsă pentru că în loc de ”Moderna” a scris ”Maderna”, conform documentelor instanței, citate de 9news.com. Ea a reușit să ajungă la Honolulu pe 23 august cu un zbor Southwest Airlines, dar a fost arestată după ce oficialii aeroportului au constatat eroarea din documente. Mai mult, deși tânăra figura cu domiciliul în Illinois, vaccinul apărea făcut în Delaware.

Agenții aeroportuari au confirmat că nu exista nicio înregistrare privind vaccinarea tinerei, femeia fiind acuzată de încălcare a regulilor din Hawaii privind controlul răspândirii coronavirusului, punându-i-se o cauțiune de 2000 de dolari.

Avocatul din oficiu James Tabe, al cărui birou a reprezentat-o ​​la ședințele din instanță din această săptămână, a refuzat să comenteze cazul ei, menționând că nu este clar dacă femeia își va angaja propriul avocat sau va solicita ca un alt apărător public să o reprezinte.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *