Politică

OFICIAL. Platforma Pentru Moldova semnează pentru Mariana Durleșteanu, la funcția de prim-ministru

„Mariana Durleșteanu este cunoscută ca o profesionistă din domeniul economic-financiar, inclusiv peste hotare. Faptul că Mariana Durleșteanu a fost inclusă nu o singură dată în listele ediției românești a revistei „Forbes” a celor mai bogate femei din România, o plasează în afara suspiciunilor de corupție. Ne refeream anume la un asemenea manager anti-criză pentru funcția de prim-ministru”, se arată în declarația fracțiunii Partidului „ȘOR” și a deputaților neafiliați din Platforma „Pentru Moldova”.

Amintim că, pe 29 decembrie, deputații Marina Tauber și Serghei Sîrbu au anunțat că „Pentru Moldova” este gata să propună un candidat la funcția de premier al țării, care să conducă guvernul până la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. Aceștia nu au anunțat numele candidatului, însă s-au arătat siguri că acesta va fi susținut de 51 de deputați.

Astăzi, în timp ce premierul desemnat Natalia Gavrilița răspundea la întrebările deputaților, o parte a fracțiunii PSRM, împreună cu liderul formațiunii Igor Dodon, au participat la un brefing de presă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *