Politică

Opinie. Imaginați-vă că cineva v-a ucis copilul sau mama fără niciun motiv. Ucrainenii se vor răzbuna pe toți rușii, chiar și pe cei care „n-au treabă”

Copilul tău a fost rupt în bucăți în fața ochilor tăi. Soția a rămas fără picior. Casa ta a fost transformată într-o grămadă de beton cu bucăți de armatură ieșind în afară.

Știți cine a făcut-o și la ordinul cui.

Ce credeți, rușilor, ce îi poate împiedica pe ucraineni să nu se răzbune pe rudele lor, pentru martiriul și trupurile și sufletele mutilate? Nimic.

Dacă altcineva mai crede că va fi ocolit și că milioane de ucraineni vor stabili cu atenție cine și ce rol a luat parte la acest terorism internațional monstruos al Rusiei, atunci se înșeală. Răzbunarea îi va depăși atât pe cei care au lansat rachete, care au împușcat și și-au zdrobit locuitorii cu tancuri pe un pământ străin, cât și pe cei care au tăcut și nu s-au opus în interiorul Rusiei.

Și strigătul canapelei rusești “De ce eu? N-am greșit cu nimic!” deja acum înecat de exact aceleași strigăte de ucraineni pașnici care mor de patru luni sub bombele rusești și strigând „Pentru ce?”.

Deci nu fi surprins.

Milioane de germani pașnici au plătit cu viața pentru nazismul lui Hitler și mi se pare că nu mai puțini ruși vor plăti pentru nazismul lui Putin, care tac și [se gândesc] „Nu sunt deloc implicat aici și chiar în liniște împotriva lui. .”

Imaginați-vă că cineva v-a ucis copilul sau soția, fratele, mama fără niciun motiv. Cât timp îți vei reține setea feroce de răzbunare?

Sursa: Alexey Lebedinsky / Facebook

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. N-as fi asa sigur. Cunosc un “popor”, sa-l numim “poporul m.”, care a iertat rusii ca i-au ucis sau deportat buneii, ca i-au lasat sa moara de foame copiii, ca i-au interzis limba si alfabetul si i-au rescris istoria dupa bunul plac. Pana de curand, psdintile acestui “popor”, sa-l numim Igor D., peregrina regulat la Moscova sa linga talpa rusului suprem, sau depunea flori la monumentele asupritorilor, iar poporul gasea ca e ghini ce face. Pare de necrezut, dragi cititori, dar e adevarat.

    1. Doar atata cunost? Luati-ar Dracul sa te iee.
      Si de ce nu-i vezi pe acei care aveau capacitati si capabilitati sa opuna rezistenta, dar n-au facut-o……, lasandu-i pe moldoveni dezorientati si dezgoliti in fata ocupantului rus

      1. La cine te referi, Wiespe? Cine “care aveau capacitati si capabilitati sa opuna rezistenta” trebuiau sa ajute pe bietii moldoveni sa nu uite tot ce a fost? Sa uite pana si cine au fost ei insasi? Si cine ii opreste in prezent sa-si aduca aminte? Nu va mai plangeti atat de mila! Au fost si altii sub talpa rusilor, d.e. lituanienii, iar diferenta dintre ei si voi e uimitoare!

        1. Vlad, daca intre nol, moldovenii romani si lituanieni, nu era diferenta, ne numeam si noi lituanieni or…
          Si doi: noi, sa stii, nu ne plangem. Odata ce am țopait hora in Parlamentul RM, e OK!
          Transmite-i si lui Burebista …si sa tina cont, ca pe canicula țuica de prune face rau…Fanta, Fanta e mai sanatos

          1. Ar fi și culmea să vă plângeți la câți bani intră de pomană în curul vostru. Voi știți una și bună: moscalul e fratili vostru. Frati la făcut tot felul de afaceri și aranjamente pe sub masă. Pentru voi România e doar o vacă bună de muls și atât. Nu reprezentați nimic pentru nimeni în Europa cu excepția României. Dar comportamentul de supercurve pe care îl aveți în relația cu noi o să vă aducă pe termen mediu și lung ceea ce meritați cu prisosință. Un mare INGNORE!

            1. Nustiu daca la capitolul SUPERCURVE moldovenii inocenti, in sensul bun al cuvantului,v-au depasit, or a depasit pe cineva. Ba din contra: sinceritatea si bunatatea de a lungul secolelor deseori ne-a jucat festa…chiar si ULTIMUL SUGHIT, asa cum plastic te-ai exprimat, e memorabil…Viata traita invata sa fii precaut in orice circumstante…
              Bureba, totusi, tu pe cine prezinti aici, ca mare parte a postarilor tale colcaie de ura si dispret fata de moldovenii din RM. Ceea ce faci e vadit ca imprastii ura si deznadejde intre romani…
              Tare mi-asi dori sa gresesc…

  2. Maldavenii sunt fericiți în “dezorientarea” lor precum scrie în Biblie: fericiți cei săraci cu duhul că a lor va fi împărăția cerurilor.
    Nu e interzis să citești, să te documentezi, să cauți adevărul. Trebuie doar să vrei! Dar nu e mai simplu și mai ghini să iei ca papagalul propagandă sovieto-moscălească drept adevărul suprem??? Ci atâta efort??? Mai ghini dughim ceva și sărbătorim pobede verzi pe pereți!

  3. Pt Wiespe La inceputul sec XVIII prin tratatul de la Pasarowitz Oltenia, regiune a Țării Românești, a fost cedata de otomani habsburgilor . Dupa cca 40 de ani aceștia au dat-o înapoi dar administrația și armata au fost retrase cu câțiva ani înainte deoarece reacția populară le-a făcut imposibilă administrarea regiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *