Actualitate

Patru păcate sexuale pe care fiecare creștin adevărat trebuie să le evite

”Ispitele sexuale sunt mari, nimeni nu este scutit de ele, și nimeni să nu se laude cu neprihănirea lor de sine. Îmi dau de asemenea seama că atunci când căutăm să întoarcem pe cineva de pe calea greșită pe care umblă, noi trebuie să o facem cu duhul blândeții și cu umilință (Galateni 6:1; 2Timotei 2:25). Dar dacă în acest domeniu vom avea victorie, ea trebuie să înceapă cu o înțelegere smerită și o evaluare biblică a naturii îtinăcioase și degradante a păcatului sexual și consecințele sale teribile. Înainte ca oamenii să asculte de Dumnezeu, ei trebuie să fie treziți în totalitate. Numai atunci ei vor birui forțele contraatacului.”, se arată într-un articol publicat pe site-ul crestintotal.ro, care enumeră cele mai grave păcate sexuale pe care un om le poate face.

Sunt cel puțin patru păcate sexuale primare de care se vorbește în Cuvântul lui Dumnezeu:

1. Adulterul: Actul sexual ilegal în care este implicat cel puțin o persoană căsătorită. Adulterul este incompatibil cu legile armonioase ale vieții de familie în Împărăția lui Dumnezeu, și este sub judecata lui Dumnezeu din moment ce încalcă scopul original stabilit de Dumnezeu.

2. Curvia: Pornografia, actul sexual ilicit care include prostituția, curvia, incestul, imoralitatea (lipsă de reținere morală) și imoralitatea obișnuită (include fantezii sexuale care conduc la masturbare).

3. Necurăția: Se referă de cele mai multe ori la homosexualitate și lesbianism.

4. Nelegiuire: Indecență nerușinată, viață neînfrânată, depravare necontrolată, o dispoziție sau o tendința constantă la rău, o corupție înnăscută a omului neregenerat), persoană cu o astfel de caracteristică are o desconsiderare obraznică a opiniei publice, păcătuind în plină zi cu aroganță și dispreț. Din nou, această se referă adesea la păcatul sexual. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *