Moldova

Pavel Filip CRITICĂ regimul Dodon&Chicu: „În ultimele zile s-au luat decizii GREȘITE”

În ultimele zile s-au luat decizii greșite, din punctul nostru de vedere. Le-am discutat ieri în cadrul partidului, dar și cu partenerii. Pentru că nu comunicăm cu ei prin postări pe Facebook și conferințe de presă, le-am spus direct clar: poziția PDM este că toți lucrătorii medicali infectați trebuie să primească îndemnizațiile promise, care și așa sunt mici pentru efortul pe care acești oameni îl fac zilnic.

Partidul Democrat a decis să participe la această guvernare pentru a fortifica instituțiile statului. Ne-am luat în serios domeniile de responsabilitate, echipa noastră muncește zilnic pentru a stinge focurile care apar în această perioadă de criză. Partidul Democrat a fost sincer în declarațiile și angajamentele sale la începutul acestei coabitări. PDM nu va face figurație în acest parteneriat. PDM își va asuma doar deciziile care au fost consultate în prealabil cu noi și deciziile pe care le iau exponenții pe care i-am delegat în Guvern. În această perioadă avem un singur dușman: acest virus și un singur scop: să acționăm pentru oameni.

LOVITURĂ pentru Dodon&Chicu! Deputat PDM: Mă desolidarizez de aceste decizii ale Guvernului și de acuzațiile aduse medicilor

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *