Horoscop

Pe RACI îi aşteaptă o săptămână dominată de romantism

Săptămâna aceasta vei reuşi să te descurci singur. Canalizează-ţi energia câtre hobby-urile şi interesele personale. Fii direct în conversaţiile pe care le ai şi nu-i lăsa pe ceilalţi să te dea la o parte. Trebuie să înveţi să spui nu dacă vrei ca ceilalţi să nu profite de pe urma ta.

TAUR

Te aşteaptă o săptămână mai complicată. Este posibil să ai câteva eşecuri. Nu cheltui prea mult doar ca să impresionezi. Fii atent atunci când este vorba de legături sentimentale.

GEMENI
Te vei ocupa de stabilizarea situaţiei financiare şi de organizarea arhivei. Vei constata că şi pe plan personal lucrurile se vor linişti. Evită conflictele şi păstrează comentariile pentru altă dată. Trebuie să-ţi focalizezi atenţia asupra carierei.

RAC

Te aşteaptă o săptămână dominată de romantism. Eforturilor tale li se va răspunde în acelaşi mod, adică vor fi apreciate. Un prieten este supărat, aşa că fii înţelegător. Grăbeşte-te să-ţi găseşti o slujbă, altfel vei avea probleme din cauza banilor.

LEU
Ai de gând să-ţi îmbunătăţeşti imaginea. Şansele profesionale au crescut. Urmăreşte-ti scopurile, cere o mărire de salariu sau semnează noi contracte. Ar fi bine să petreci mai mult timp cu partenerul tău. Probabil că l-ai neglijat în ultimul timp, aşa că încearcă să recuperezi timpul pierdut.

FECIOARĂ

Nu te amăgi singur, dacă vrei să fii în formă trebuie să lucrezi nu glumă. Gândeşte-te ce aspecte vrei să îmbunătăţeşti. Relaţia afectivă din prezent devine tot mai serioasă. Poate faci chiar un angajament cu persoana iubită. Plănuieşte o seară romantică şi discutaţi despre viitor.

BALANŢĂ
Va trebui să te ocupi de corespondenţa pe care ai tot amânat-o. Promisiunile deşarte îţi vor lăsa un gust amar. Aşteaptă-te să ai probleme cu colegii sau cu angajaţii. Ar fi bine să-ţi vezi de treaba ta şi ai grijă dacă cineva vrea să profite de pe urma eforturilor tale. Stai de vorbă cu rudele despre problemele personale şi vezi dacă îţi pot oferi un sfat.

SCORPION
În săptămâna aceasta va conta felul în care accepţi ceea ce se întâmplă, mai ales decepţiile. Poate că judeci situaţia ta într-un mod greşit. Activităţile sportive şi concurenţa te vor stresa puţin. Abilitatea de a-ţi impune punctul de vedere poate că este dureroasă, dar va fi apreciată.

SĂGETĂTOR

Nu ezita să negociezi pentru cei la care ţii. Abordează situaţia deschis şi nu te lăsa intimidat. Vorbeşte cât mai puţin şi nu te amesteca în afacerile altora. Concentrează-te doar asupra muncii tale. Cineva la care ţii va fi cam iritat şi dornic de ceartă. Ar fi bine să-ţi prezinţi ideile celor cu bani şi să cauţi un sponsor sau un partener pentru realizarea lor.

CAPRICORN
Pe biroul tău s-au strâns hârtiile şi acum a venit timpul să faci curăţenie. Te vei simţi mult mai bine după aceea. Fii mai discret în privinţa vieţii personale. Te vor deprima problemele financiare survenite din cauza unor investiţii proaste sau a cheltuielilor neprevăzute.

VĂRSĂTOR

Limitările ţi se datorează în întregime. Nu ezita să te implici într-o nouă afacere. În momentul acesta parteneriatele sunt favorizate. Încearcă să fii optimist în legătură cu viitorul. Dacă nu acorzi importanţă detaliilor, totul se poate schimba drastic. Fii pregătit.

PEŞTI

Urmează-ţi intuiţia dacă vrei să obţii cele mai bune rezultate. Nu exagera dând prea multă importanţă lucrurilor. Şantajul sentimental nu va face altceva decât să înrăutăţească situaţia. Nu te lăsa influenţat şi urmează-ţi instinctele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *