Război

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip cu un atac nocturn al dronelor ucrainene asupra portului din Sevastopol. A avut loc o explozie puternică

În timpul atacului cu drone asupra golfului din Sevastopol (Crimeea), în noaptea de 22 martie, a avut loc o explozie puternică.

Acest lucru este dovedit de un videoclip publicat pe canalul Crimean Wind Telegram.

După cum puteți vedea în videoclip, apărarea aeriană a invadatorilor ruși a încercat să contracareze atacurile cu drone de pe coastă, dar în timp ce lucra lângă coastă, o explozie puternică a fost surprinsă de camerele video..

Nu se știe dacă ținta a fost lovită în urma atacului.

Clipul poate vizionat pe canalul nostru de Telegram.

Potrivit presei locale,  zgomotele exploziilor din Sevastopol  s-au auzit începând cu ora 3.30. De la unda de șoc din apartamente, ferestrele și ușile tremurau. În golful mării s-au auzit împușcături și un vuiet. În jurul orei 5.23 a devenit cunoscut faptul că la intrarea în golf s-au văzut „lumini ciudate”, probabil un UAV maritim doborât.

Din cauza atacului de la Sevastopol, circulația transportului maritim de pasageri a fost oprită temporar.

„Guvernatorul” Sevastopolului ocupat, Mihail Razvozhaev, a declarat că flota Mării Negre a Federației Ruse a respins în dimineața zilei de 22 martie atacul dronelor de suprafață. De asemenea, potrivit acestuia, apărarea aeriană a invadatorilor a lucrat la o țintă aeriană, în timp ce navele de război nu au fost avariate. În urma exploziilor dronelor distruse, au fost sparte ferestre în mai multe clădiri, inclusiv în așa-numita Casa Moscovei, a adăugat Razvozhaev. Nu au fost victime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *