Actualitate

Petrenko, pus la punct de Voronin: De unde are Grișa bani pentru apartamentul din orașul Baden-Baden?

În cadrul emisiunii Politica, de la postul de televiziune TV8, Voronin s-a întrebat de unde are Petrenko bani pentru apartamentul pe care îl deține în orașul Baden-Baden, făcând aluzie la legăturile dintre Petrenko și Victor și Viorel Țopa, oligarhi condamnați în Moldova și evadați în Germania. Declarația lui Voronin a fost o replică la o întrebare privind prezumatele sale relații cu Ilan Șor.

”Grișa probabil este într-o țară unde este foarte cald și de asta a făcut insolație. Grișa a primit azi politic în Germania și locuiește în orașul Baden-Baden, unde apartamentul costă foarte scump și cei care nu știu cât costă acest apartament ar trebui să-l întrebe pe Grișa pe ce bani trăiește acolo. Grișa spune minciuni, probabil este supărat pe mine. De unde are Grișa bani pentru apartamentul din orașul Baden-Baden?”, a declarat Vladimir Voronin.

Anterior, în presă au apărut mai multe informații care confirmă legătura dintre Victor și Viorel Țopa, politica editorială a Jurnal TV și Grigore Petrenko. Într-o comunicare prin Skype, Petrenko s-a arătat supărat că postul care aparține lui Victor Țopa nu a reflectat una din acțiunile sale. Viorel Ţopa i-a scris că ar fi dat indicaţiile de rigoare şi a promis că va discuta şi acest aspect cu Andrei Năstase. Victor și Viorel Țopa au fost condamnați pentru șantaj, delapidare, spălare de bani și falsificare de documente de autoritățile din Republica Moldova.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *