Timpul Local

Pietoni renumiti pe strazile capitalei

Vedete de show-bizz si reprezentanti ai unor mass-media din R. Moldova au participat la un flash-mob prin care au atras atentia asupra trecerilor de pietoni din oras. „Vrem sa amintim ca multe dintre accidentele rutiere se produc chiar la trecerile de pietoni”, a declarat unul dintre organizatori, Antonita Fonari, de la Coalitia pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat. (Vedeti mai multe imagini in Galeria Foto)

„Atat soferii, cat si pietonii trebuie sa stie ca, daca se vor opri la zebra, desi vor ajunge acasa cu cinci minute mai tarziu, vor ajunge cu siguranta”, a mentionat Antonita Fonari.
La flash-mob au participat personalitati din lumea muzicii: Nicu ?arna, Maria Sarabas, Tatiana Iojita, Serj Cuzencov, jurnalistii Nata Albot, Tudor Darie, Alina Radu, Mircea Surdu etc.
Traversand bd. Stefan cel Mare si Sfant in drept cu Teatrul de Opera si Balet, pe o zebra stearsa de timp, participantii au tinut sa intrebe agentul de circulatie cand va fi reinnoit marcajul. Acesta le-a raspuns: pana duminica.

Info-Prim Neo

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *