Politică

PLDM REVINE! Deliu promite să vină în fața oamenilor cu un program realist

Potrivit unui comunicat de presă, Tudor Deliu a informat asistența despre decizia Consiliului Politic Național (CPN) din 30 iunie, prin care PLDM și-a anunțat participarea în calitate de concurent electoral, precum și despre acțiunile pe care le întreprinde conducerea PLDM în vederea participării plenare a partidului și repoziționării lui ca actor de referință pe arena politică din Moldova.

„Suntem un partid puternic și matur care dispune de experiența și resursele umane necesare pentru a oferi țării și cetățenilor săi o guvernare locală de calitate. PLDM este un partid al oamenilor simpli. Membrii noștri au aceleași griji ca și toți cetățenii acestei țări. Vom veni în fața oamenilor cu un program electoral realist, îl vom consulta și implementa împreună cu ei. Pentru că numai așa putem să creștem o nouă generație de politicieni care vor administra satele la standarde europene”, a punctat Deliu.

Viitorii candidați PLDM au fost informați, de asemenea, despre etapele și procedurile de urmat pentru ca orgnizația teritorială a PLDM să poată desfășura în raion o campanie electorală de succes.

Întruniri similare, cu participarea reprezentaților staff-ului central al PLDM, au avut loc și în raioanele Ștefan Vodă, Șoldănești, Orhei, Călărași, Ungheni și Nisporeni.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *