Politică

Ponta: Vom continua proiectele cu Republica Moldova, dacă are voință de a merge spre UE

„Ați văzut că și domnia sa a spus că, în 2014, am ajuns primul partener comercial al Moldovei, înaintea Rusiei, ceea ce nu e puțin lucru, că toate proiectele pe care le-am început în 2014, cu guvernul condus de domnul Leancă și din care domnul Candu făcea parte ca ministru, vrem să le continuăm atât timp cât e foarte clară voința Moldovei, de a merge în continuare spre Europa, spre România, spre o societate europeană și democratică”, a precizat Ponta, citat de Agerpres.

El a adăugat că a dorit să participe la întâlnirea cu președintele Parlamentului de la Chișinău pentru relația specială pe care România o are cu Republica Moldova.

„Și gazoductul, și liniile de înaltă tensiune, și am vrut să mai aflu și de la el ce se întâmplă la Chișinău, să-l asigur de faptul că proiectele importante care țin în special de sprijinul pe care România îl acordă, prezența noastră în Republica Moldova”, a declarat Ponta.

„E foarte important că acest mesaj de la București este dat de toată lumea — președinte, prim-ministru, președintele Camerei Deputaților — pentru că am făcut mult și avem de făcut mult în continuare pentru Republica Moldova”, a conchis Ponta.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *