Economie

Președintele Victoriabank, Natalia Politov-Cangaș a fost decorată de Nicolae Timofi

Șeful statului a semnat decretul de decernare a ordinului pe 21 august 2013, iar miercuri, 4 septembrie, șeful statului i-a înmânat ordinul cunoscutului bancher din Moldova. 

Natalia Politov-Cangaş a comunicat pentru Agenția ”INFOTAG” că percepe această distincție de stat ca pe încă o realizare importantă a echipei sale de profesioniști.

”Această distincție este meritul clienților mei fideli, care pe parcursul mai multor ani, împreună cu mine, au dezvoltat finanțele, sistemul bancar și economia țării în general. În această distincție oferită de stat se regăsește și meritul familiei mele, a prietenilor mei, care în toți cei 25 de ani de activitate în sistemul bancar întotdeauna au fost alături de mine”, a spus Natalia Politov-Cangaş.

Ordinul „Gloria Muncii” este una dintre înaltele dinstincții de stat oferit exclusiv de către Președintele Republicii Moldova și se conferă pentru rezultate excepționale în muncă, activitate publică de vază, și contribuții substanțiale în domeniul culturii, științei, sportului, vieții publice sau social-economice.

Natalia Politov-Cangaş a avut o contribuţie esenţială la dezvoltarea sectorului bancar al Republicii Moldova în general, precum şi, în special, la dezvoltarea Victoriabank. Anterior, în februarie 2009, Natalia Politov-Cangaş a fost decorată şi cu medalia „Meritul Civic”.

Din 2008, când Natalia Politov-Cangaş a preluat funcţia de preşedinte al băncii, activitatea Victoriabank a fost apreciată cu numeroase distincţii, atât de instituţii naţionale, cât şi de prestigioase publicaţii occidentale. Astfel, cunoscuta revistă britanică „The Banker” desemnează Victoriabank drept cea mai bună bancă a anului în Moldova pentru anul 2008, acordându-i acest titlu şi în anul 2011.

De asemenea, Victoriabank a câştigat mai multe distincţii „Mercuriul de Aur”, la concursul „Marca Comercială a Anului”, precum şi distincţii care o plasau printre cele mai bune bănci din GUAM. În anul curent BC „Victoriabank” SA a fost desemnată una dintre cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est, conform clasamentului SeeNews TOP 100 SEE Banks, cel mai scump brand din sectorul bancar, potrivit studiului „Md-Brand-2012-TOP-50 branduri moldoveneşti”, realizat de agenţia MPP Consulting (Ucraina) şi „Cel mai bun angajator”, obţinut al treilea an consecutiv, dovadă a unui management de calitate aplicat într-un mediu echilibrat.
 
Sursa: infotag.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *