Sănătate

Prin acces la educație – construim viitorul!

Fiecare copil merita studii calitative si un viitor mai frumos, iar noi ii putem ajuta.

Am ales sa susținem educația oferind copiilor șansa unui viitor mai bun. In perioada august – septembrie Farmacia Familiei va dona 50 de calculatoare copiilor din mediile vulnerabile. Avem increderea ca acest gest va fi un exemplu de urmat pentru multi dintre noi.

Toți copiii au dreptul la educație, indiferent de mediul din care provin, iar noi, Farmacia Familiei, ne implicăm constant în asigurarea de șanse egale și acces la resurse. Credem în puterea educației de a schimba lumea și ne bucurăm atunci când vedem curiozitatea și entuziasmul celor tineri.

Farmacia Familiei – impreuna putem face lumea mai buna!

Familia din s. Baurci – Moldoveni

 

Familia din Causeni

Familia din Edinet

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 180 de farmacii și 80 saloane de optică reunite sub brandul „Farmacia Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, „Crevil”, „FeelFree”, „Kueshi”, “Revalid”, etc.

Pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, în premieră am lansat conceptul de Pharma Market (All In One) și servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale, consultații de verificare a vederii și greutății.

Te așteptăm la „Farmacia Familiei” – suntem aici 24 din 24 de ore pentru siguranța, sănătatea și confortul tău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *