Actualitate

Pro-rușii Usatîi și Dodon au defilat de Ziua Europei într-un marș al „regimentului nemuritor” / Evenimente identice organizate de pro-ruși la Chișinău și Bălți

Peste o mie de oameni s-au adunat în centrul orașului Bălți pentru a participa la acțiunea „regimentul nemuritor”. Aproape fiecare avea în mână portretul celui apropiat, care a luptat sau care și-a piertut viața, apărânduși Patria în cel de-al Doilea Război Mondial. În fruntea coloanei a fost primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, la inițiativa căruia a fost organizat marșul.

„Astăzi marcăm Ziua Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei! Cu prilejul acestei sărbători, împreună cu Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului, am participat la „Marșul Memoriei”, care a început din Piața Marii Adunări Naționale până la Complexul Memorial „Eternitate”, a spus Igor Dodon.

Se prefac a fi „adversari” – dar sunt controlați din același birou de la Moscova

Renato Usatîi și Igor Dodon au organizat două evenimente identice, unul la Chișinău, celalalăt la Bălți. Ambele evenimente (regemintul nemuritor, lenta bicioloră) sunt „copiate” de la stăpânii lor care le organizeaza de mai mulți ani la Moscova. 


Pro-rusul Usatîi la Bălți, 9 mai 2021


Pro-rusul Dodon la Chișinău, 9 mai 2021

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *