Eveniment

Procuratura Orhei s-a autosesizat în cazul presupusului accident comis de Baliţchi

Asta după ce liderul asociaţiei „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, pe 19 februarie curent, a făcut public faptul că Baliţchi ar fi lovit cu maşina un pieton în localitatea Peresecina, raionul Orhei.

Fiodor Ghelici îl învinuieşte pentru a doua oară pe şeful vămii că ar fi comis un accident rutier pe care l-ar fi tăinuit. Acesta a prezentat şi o înregistrare video cu presupusa victimă a lui Baliţchi. Bărbatul, însă, spune că nu-şi aminteşte cu exactitate cine era la volan în momentul accidentului, scrie protv.md.

Totodată, presupusa victimă a declarat că nu are pretenţii, pentru că după accident s-a înţeles cu şoferul şefului vămii, care i-ar fi plătit spitalizarea. Bărbatul spune că după ce şi-a revenit din comă, la spital se afla şoferul lui Baliţchi, Vasile Matu, care i-ar fi spus că se află la volan când s-a produs accidentul.

Potrivit lui Fiodor Ghelici, accidentul s-a produs pe 11 ianuarie 2011, când un automobil Skoda, care aparţine Serviciului Vamal, a lovit un bărbat care se afla pe trotuar.

via epresa.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.