Politică

Propagandiștii Kremlinului îi îndeamnă pe ruși să prefere moartea, decât să piardă războiul

Propagandiștii Kremlinului îi îndeamnă pe ruși să prefere moartea, decât să piardă războiul: ei susțin, la principalul post public de televiziune, că națiunea nu va putea supraviețui unei înfrângeri.

În 1945, când armata nazistă se prăbușea, liderii hitleriști susțineau că națiunea germană nu trebuie să supraviețuiască.

Propagandiștii Kremlinului îi îndeamnă pe ruși să prefere moartea

Mesajul a fost lansat duminică de către Margareta Simonyan, șefa rețelei Russia Today (RT), invitat permanent în emisiunea lui Vladimir Soloviov de pe Russia-1.

„Lumea este într-o fundătură – în primul rând, în ceea ce privește valorile. Dacă lumea occidentală continuă să se dezvolte în același mod și merge pe aceeași traiectorie nebunească, atunci se îndreaptă către distrugerea omenirii, chiar și fără niciun fel de război. Încă cincizeci până la o sută de ani și nimeni nu va mai naște. Nimeni nu va putea naște.

Cu toate terapiile hormonale, cu lobby-urile lor farmaceutice, cu spălarea creierului a mentalității propriei națiuni și a altora, a propriilor lor oameni și a propriilor imperii. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de lume. Este mai bine să mergem în rai imediat, așa cum a spus Putin: Vom merge în rai și ei vor orăcăi”, a spus Simonyan.

Ea a preaslăvit și frumusețea războiului, ignorând masacrele rusești din Ucraina.

„Acolo este un elefant și aici este un rus”

„Alături de tragedii, durere și alte lucruri de înțeles, războiul are mândrie, fericirea victoriei și o anumită creștere personală. Există schimbări în personalitate care duc la o conștientizare mai profundă de sine ca parte a națiunii tale, ca parte a anumitor valori și idealuri (…)

Ce are acel gunoi fascist ultra-liberal? Nu știu. Se răspândește ca o tumoare incontrolabilă, împotriva căreia chimioterapia este ineficientă. Dacă o permiteți oriunde în apropierea granițelor voastre, înainte să vă dați seama, veți trăi într-o țară care vă dictează că trebuie să trăiți într-un anumit fel. Cu mentalitatea noastră, a trăi astfel este insuportabil”, a perorat șefa RT.

În timpul acestei dezbateri televizate, profesorul Dmitri Evstafiev a spus că, dacă vor pierde, rușii vor fi expuși în grădinile zoologice împreună cu animalele: „Occidentalilor le place colonialismul… Vor să ne aibă în grădinile zoologice lor. Vor veni și vor vedea – acolo este un elefant și aici este un rus… Nu vă apropiați și nu încercați să-l hrăniți prin cușcă.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *