Politică

Protestatar „profesionist”. Recunoaște că se vinde cu 400 de lei pentru a protesta în favoarea lui Șor

Un „protestatar” care se vinde partidului Șor a oferit mai multe informații despre sumele acordate participanților la protest, când sunt oferiți banii, dar și de ce acceptă să participe la astfel de întruniri.

Întrebat cum se descurcă cei de la guvernare, bărbatul a mărturisit că duminică are de gând să meargă la protestul organizat de partidul Șor.

„Eu mă duc duminică la protest și de rău, de bine, ne dă 400 de lei, dar ce să facem, dacă așa am ajuns în ziua de azi. Banii aceștia mă duc eu cu soția și dau pe o lună creditul, altfel n-ai cum să ieși din situație”, susține bărbatul.

Totodată, acesta a mai spus că merge regulat la toate manifestațiile organizate în Capitală.

400 de lei, cei care sunt în corturi am auzit că le dă 1000 de lei pe noapte. Nu știu. Eu am fost în toată duminica. Este o femeie care ne organizează, ne scrie, acolo sunt mai multe grupuri. Ne dau vineri banii”, a mai precizat bărbatul.

TV8.md reamintește că Partidul Politic Șor, în data de 20 octombrie, a reacționat după zecile de percheziții la mai mulți reprezentanți ai formațiunii, în urma cărora au fost reținute 24 de persoane și au fost ridicate circa 3,5 milioane de lei, bani destinați protestatarilor din centrul Capitalei. 

Într-un comunicat de presă, PP Șor subliniază că descinderile au scopul de a împiedica organizarea acțiunilor de protest din PMAN. „Suntem siguri că această așa-numită operațiune specială are un scop foarte bine determinat și anume de a-i descuraja pe oameni să vină la protestul de duminică, 23 octombrie”, potrivit PP Șor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *