Culinar.md

(REREȚETA ZILEI) FRIGĂRUI DE INIMIOARE

INGREDIENTE

2 căţei de usturoi
1 lingura ulei
1 lingurita piper măcinat
1 lingura cimbru uscat
200 ml zeamă de compot de ananas
2 tăviţe inimioare
sare

PREPARARE

1. Inimioarele se spală şi se curăţă de grăsimea în exces. Apoi se lasă în apă rece pentru 30 de minute.

2. Între timp, sucul de ananas se amestecă cu cimbrul, uleiul, piperul şi usturoiul pisat. Se pune şi un praf de sare. În acest amestec se pun inimioarele pentru o oră la marinat.

3. Beţele de lemn se pun şi ele pentru 15 minute să se umfle şi, ulterior, pe ele se înfig inimioarele scurse de marinata în care au stat.

4. Se aşază frigăruile pe grătarul bine încins şi se întorc până la completa frigere. Vor fi suculente datorită acizilor din ananas, şi nu dulci. 

sursa: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *