Actualitate
(REȚETA ZILEI) Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

Ingrediente:
Pentru marinată avem nevoie de:
o ceapă mică,
muştar,
fulgi de usturoi,
sos de soia,
niţel piper (eu am pus cayenne),
rozmarin,
puţină pastă de roşii,
cimbru,
boia,
ulei de măsline şi
oţet balsamic
piept de pui,
1 dovlecel,
ceapă,
sare, piper,
ulei de măsline,
lămâie.
Mod de preparare
Amestecăm toate condimentele pentru marinată, le turnăm peste pui şi lăsăm puiul la frigider minim 1 oră.
Apoi îl prăjim în tigaie (se poate face şi pe grătar).
Pentru garnitură se pun în ulei de măsline dovlecei şi ceapă, se stoarce şi un sfert de lămâie şi se lasă să se facă. Se sărează numai la final.
Mod de servire
Serviţi pieptul de pui cu dovlecei cald.