CSI / Rusia

Rusia caută în mod activ un înlocuitor lui Putin după emiterea mandatului de arestare; casting pentru conducere, oficial al serviciilor secrete ucrainene (VIDEO)

Nici regimul Putin și nici turnurile individuale de la Kremlin nu mai au aceeași încredere. Castingul pentru liderul Rusiei a început deja. Un reprezentant al Direcției principale de informații a Ministerului ucrainean al Apărării (MDI), a declarat Andrei Yusov.

“Și de aceea vedem, de asemenea, semne de certuri publice, inclusiv până la înjurături, atunci când Prigozhin îi spune lui Shoigu și altor comandanți militari ruși ultimele cuvinte. Și corespondenții de război, care deseori scapă de sub control, și Girkin, care își permite să îl critice direct pe așa-numitul țar și să îl înjure cu ultimele cuvinte. Acestea sunt aparențe exterioare”, a spus el.

Există, de asemenea, manifestări interne, potrivit unui purtător de cuvânt al GUR din cadrul Ministerului de Interne.

“Mulți reprezentanți ai mediului de afaceri rusesc, elitele pro-guvernamentale încearcă să ajungă, să spunem, la terțe părți pentru a-și garanta securitatea după răsturnarea și după schimbarea regimului din Rusia. Și ei înțeleg că acest lucru este inevitabil. Din punct de vedere geopolitic, Rusia a pierdut și a slăbit și nu va mai pretinde niciodată să fie o superputere, o superputere. Acest lucru este înțeles foarte bine peste tot, atât în Occident, cât și în Est. Și există chiar și China, bineînțeles, care beneficiază și ea de pe urma slăbirii Rusiei. De aceea, toată lumea înțelege acest lucru. Iar astfel de contacte sunt destul de active în ultima vreme. Mai mult, putem afirma că, în esență, există un casting pentru rolul de lider după Putin, iar acest casting nu vine de la Putin însuși. Printre altele, se caută în mod activ un înlocuitor după emiterea mandatului de arestare, dar un astfel de compromis, care ar putea salva atât proprietatea, cât și libertatea pentru actualii reprezentanți ai regimului. Cred că acest lucru nu va funcționa în cele din urmă”, a declarat Iusov.

Oficialul serviciilor secrete ucrainene a comentat vizita liderului chinez Xi Jinping la Moscova.

“Putem presupune cu siguranță că liderul chinez a venit cu scopul de a consolida poziția țării sale pe teritoriul așa-numitei Federații Ruse, cea mai mare parte a căruia, în context istoric, a fost parte a Chinei nu cu mult timp în urmă. Mai departe putem analiza și prezice: China este o forță geopolitică puternică, care gândește în categorii lungi. Nu este vorba de un an, nici de doi, ci de decenii. Ei știu să aștepte și știu să se pregătească. Și, bineînțeles, o slăbire a Rusiei, inclusiv în interesul multor jucători internaționali”, a rezumat Andrei Iusov.

Sursa UATV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Teoretic ar trebui sa apara si oasul 2.
    Crearea unui guvern Provizoriu in Exil al Opozitiei Ruse.
    Asta daca au sange in ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *