Actualitate

Rușii au atacat regiunea Odessa, una dintre rachete a fost doborâtă

Luni, 30 mai, invadatorii ruși au lansat un atac cu rachete pe teritoriul regiunii Odessa. Una dintre rachetele inamice a lovit podul de peste estuarul Nistrului, distrus anterior de ruși.

O altă rachetă a fost eliminată de apărarea aeriană. Acest lucru a fost anunțat în Telegram de către vorbitorul Administrației Militare Regionale Odessa, Serghei Bratciuk.

Potrivit acestuia, o subdiviziune a forțelor de rachete antiaeriene ale Comandamentului Aerien „Sud” a descoperit și distrus o rachetă de croazieră de tip X. Bratciuk a menționat că racheta a fost trasă de un bombardier strategic rus în direcția Mării Negre, în regiunea Odesa.

El a mai adăugat că inamicul a lansat două atacuri cu rachete asupra regiunii Odessa – unul noaptea și altul dimineața. Potrivit datelor preliminare, nu au existat victime în rândul civililor. Unda de șoc a avariat însă mai multe case particulare.

“Noaptea și în zori, inamicul a lansat din nou 2 lovituri cu rachete în regiunea Odesa. Continuând cu disperare să distrugă podul spart peste estuarul Nistrului, rasiștii au căzut pe aceeași cale ruptă anterior. Mai multe case private au fost avariate de unda de șoc.

La rândul său , canalul Odessa Info Telegram raportează că un obuz inamic a lovit o instalație de infrastructură. Potrivit datelor preliminare, exploziile din regiunea Odesa au avut loc în jurul orei 5 dimineața. Martorii oculari au postat un videoclip cu urme de rachete pe cer.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *