CSI / Rusia

Rușii au furat 100 de camere de supraveghere a traficului din Suedia. Au fost găsite în dronele rusești doborâte în Ucraina

Rusia atinge fundul și se adâncește de fiecare dată tot mai mult. A obținut nu numai statutul de regim terorist, ci și titlul de hoț internațional.

Aproximativ 100 de radare rutiere au fost furate în Suedia în ultimele luni. Cea mai mare parte a echipamentului a fost furată la sfârșitul lunii august.

Hoți necunoscuți au demontat 11 camere de luat vederi de pe drumul județean dintre Tirp și Harghshamn și alte 50 în apropiere de Stockholm.

În septembrie, crimele au continuat. Acum, hoții s-au intensificat în jurul Uppland. Ei au furat chiar și camerele de luat vederi care fuseseră instalate pentru a le înlocui pe cele furate anterior.

Potrivit Aftonbladet, înlocuirea fiecărui echipament costă 250.000 de coroane suedeze (aproximativ 21.000 de dolari).

Aparate foto Canon similare cu cele furate din dulapurile de oțel din Suedia au fost găsite în dronele de recunoaștere rusești Orlan-10 doborâte.

Aceasta a fost stabilită după ce dronele ocupanților au căzut în mâinile specialiștilor ucraineni. Oficialii poliției de securitate suedeze au fost informați despre similitudinile dintre dronele armatei ruse și furturile de camere de luat vederi. Serviciile de securitate nu intenționează deocamdată să dezvăluie detalii despre anchetă.

Reamintim că Rusia se confruntă cu probleme serioase în domeniul armamentului. Proiectele rusești de UAV s-au dovedit a fi de o calitate foarte slabă. Moscova s-a adresat Iranului pentru ajutor.

Potrivit serviciilor secrete occidentale, Iranul a furnizat deja Moscovei sute de drone kamikaze. Sursele de informații americane au mai spus că armata iraniană se află în Crimeea ocupată și controlează drone kamikaze, care lovesc Kievul.

Așadar, Iranul participă de facto la agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei și este complice direct la uciderea în masă a civililor ucraineni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *