Sport

Sandu Iepureanu este dorit de Krilia Sovetov

Leonid Slutki, unul dintre cei mai excentrici antrenori rusi de fotbal din ultimii ani, a reusit sa se impuna plenar in programul competitional din Federatia Rusa, in conditiile unei invazii masive a antrenorilor straini. Dupa ce a consemnat o serie de performante remarcabile cu echipa FC Moskva, tehnicianul a devenit antrenor principal la Krilia Sovetov Samara, formatie la care activeaza si in prezent.

Luni el a fost prezent la Chisinau, pentru a sustine lectii teoretice si practice in cadrul Cursului de perfectionare a nivelului antrenorilor-posesori ai licentelor UEFA si FMF, la care au participat 110 de antrenori din R. Moldova.
Antrenorul echipei din Samara s-a referit la planificarea perioadei de pregatire a echipei sale in anul 2009, iar in finalul sedintei teoretice, care a avut loc in sala de conferinte a Hotelului „Codru”, a raspuns la intrebarile adresate de tehnicienii moldoveni.

La conferinta de presa ce a urmat, Slutki a apreciat inalt potentialul jucatorilor moldoveni pe care i-a antrenat la cluburile FC Moskva si Krilia Sovetov. „Radu Rebeja a fost un lider in sensul deplin al cuvantului, sociabil, comunicativ, si s-a achitat onorabil intotdeauna de misiunea incredintata. Capitanul echipei trebuie sa fie promotorul ideilor antrenorului in teren, si Radu Rebeja a fost mereu la nivelul exigentelor inaintate”, a vorbit oaspetele despre actualul vicepresedinte al FMF.
Leonid Slutki a avut cuvinte de lauda si la adresa unui alt fost elev moldovean, Stanislav Ivanov, iar in ceea ce priveste actualul jucator de la FC Moskva, Sandu Iepureanu, a declarat ca si-l doreste la echipa unde activeaza in prezent. „Personal, mi-l doresc in lot, fiind deja un jucator bine format la cei 23 de ani ai sai”, a spus tehnicianul.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *