Externe

SCENE DE COȘMAR / Un adolescent i-a tăiat capul surorei însărcinate – FOTO

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, tânăra de 19 ani s-a căsătorit fără acordul familiei sale. În momentul când pregătea ceai pentru fratele și mama ei, a fost atacată cu o seceră. După faptă, adolescentul și mama sa s-au predat polițiștilor. În plus, oamenii legii bănuiesc că și-au făcut și un selfie cu capul tăiat fetei.

Fratele femeii ucise a fost trimis la un centru de arest preventiv pentru minori, după ce avocatul său a spus că are sub 18 ani. Polițiștii susțin însă că această cerință va fi atacată în instanță, deoarece au găsit o adeverință care confirmă că tipul este major. Mama a fost luată în arest.

Fata a fugit de familie în iunie și, în ciuda nemulțumirii rudelor, s-a căsătorit cu iubitul ei. Ambele familii aparțineau aceleiași caste, dar familia ei nu a fost de acord cu relația deoarece familia soțului ei era mai săracă.

După evadare, fata practic nu a mai comunicat cu rudele ei, dar mama ei a vizitat-o ​​cu o săptămână înainte de crimă. Oamenii legii au remarcat că femeia știa despre sarcina fiicei sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *