Moldova

SCHIMBARE PAS cu PAS? /// Ion Chicu, ex-ministru al finanțelor în Guvernul Filip a fost numit de Dodon în funcția de CONSILIER

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a sărit în luna mai a.c. în apărarea lui Igor Dodon și l-a acuzat pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, de „ comportament bădărănesc, limbaj suburban și depășirea oricăror limite morale”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chicu vine cu un comentariu după ce zilele trecute Traian Băsescu l-a numit pe Dodon drept „pudelul” Moscovei.

„E clar că dl Băsescu folosește acest limbaj în adresa unui președinte de țară, știind bine că aceasta-i poate aduce dividende politice. Indiferent de atitudinea pe care o are o parte a societății față de Președintele Republicii Moldova, comportamentul ăsta bădărănesc, limbajul suburban și depășirea oricăror limite morale din partea ex-președintelui țării vecine, denota, cred eu, și atitudinea lui față de toti cetățenii țării noastre. Este o ofensă și e foarte regretabil, că asemenea comportament este salutat de unii dintre noi. Nu cred că dl Basescu și-ar permite asemenea catalogări în adresa altor vecini (Ucraina sau Ungaria, de exemplu). Regretabil. Condamnabil. Rușinos”, a scris Chicu.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.