Moldova

SCHIMBARE PAS cu PAS? /// Ion Chicu, ex-ministru al finanțelor în Guvernul Filip a fost numit de Dodon în funcția de CONSILIER

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a sărit în luna mai a.c. în apărarea lui Igor Dodon și l-a acuzat pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, de „ comportament bădărănesc, limbaj suburban și depășirea oricăror limite morale”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chicu vine cu un comentariu după ce zilele trecute Traian Băsescu l-a numit pe Dodon drept „pudelul” Moscovei.

„E clar că dl Băsescu folosește acest limbaj în adresa unui președinte de țară, știind bine că aceasta-i poate aduce dividende politice. Indiferent de atitudinea pe care o are o parte a societății față de Președintele Republicii Moldova, comportamentul ăsta bădărănesc, limbajul suburban și depășirea oricăror limite morale din partea ex-președintelui țării vecine, denota, cred eu, și atitudinea lui față de toti cetățenii țării noastre. Este o ofensă și e foarte regretabil, că asemenea comportament este salutat de unii dintre noi. Nu cred că dl Basescu și-ar permite asemenea catalogări în adresa altor vecini (Ucraina sau Ungaria, de exemplu). Regretabil. Condamnabil. Rușinos”, a scris Chicu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *