Politică

Scrisoare din izolator. Tauber susține că toți din PAS „sunteți niște ocupanți și trădători de Patrie”

Deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber, lipsită de imunitate parlamentară și reținută, pe 21 iulie, pentru 72 de ore, a transmis o scrisoare care este adresată lui Ilan Șor, și întregii echipe a Partidului „ȘOR” în care le mulțumește pentru „susținere” și „grijă”.

Scrisoarea publicată pe pagina oficială de Facebook a deputatei, Tauber lansează mai multe acuzații la adresa actualei conduceri. Aceasta scrie că, „cele întâmplate ieri”, adică reținerea sa și perchezițiile efectuate în 100 de locații din țară în cadrul unui dosar pornit cu privire la finanțarea ilegală a Partidului Politic „ȘOR”, nu face decât să-i „întărească” pe reprezentanții formațiunii.

„Suntem cei mai consolidați și uniți. PAS este în agonie. Presiunile, perchezițiile și reținerile despre care a vorbit președintele Ilan Șor s-au adeverit. Cu toate acestea, cele întâmplate ieri nu ne face decât să ne întărească. (…) Le transmit Maiei Sandu, lui Igor Grosu și tuturor celor din PAS că sunteți neadecvați și ați pierdut legătura cu realitatea. Istoria arată că sfârșitul vostru este aproape. Sunteți niște ocupanți și trădători de Patrie”, se scrie Tauber în scrisoare care a fost publicată pe pagina sa oficială de Facebook.

Solicitată de Ziarul de Gardă, Adriana Vlas, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a afirmat că „în istoria ţării noastre, hoţii făceau puşcărie, fiindcă tâlharii nu au Patrie”.

„Fac apel la misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova, precum și la organizațiile internaționale să fie atente la ceea ce se întâmplă în țara noastră, să examineze cu atenție dosarul meu și al Partidului „ȘOR”, care demonstrează că opoziția este presată”, se mai arată în scrisoarea deputatei.

„Îi îndemn pe membrii de partid, colegii, susținătorii, simpatizanții Partidului „ȘOR”, precum și pe toți cetățenii Republicii Moldova să iasă în stradă ca să dea jos ciuma galbenă – PAS. (…) Alegerile anticipate sunt singura soluție!”, a mai scris Tauber.

Vă amintim că ieri, 21 iulie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat ridicarea imunității parlamentare a Marinei Tauber.

Sursa: Zdg.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ia uite unde era „joiana d`arc” a politichiei molotoivănești. O hoață ordinară ce se pretinde ceea ce nu este. Oare când o să fie interzise în RâMa partidele prorusești și cele cu finanțare din rassia și/sau paradisuri fiscale??? Probabil niciodată, ci atâta grabî, deocamdatî ni gândim cum sî chiamî limba di stat…

  2. Privigheciori din alte țări, vin doina să ne-o cânte… Tâlhăriță cu clăbuci, unde naiba te mai duci…

  3. Partidul Sor a fost finantat ilegal din bani ai grupului criminal Sor.Va trebui de interzis.Azi a fost interogat Leanca in privinta firtului Aeroportului Chisinau de catre Sor si Plahatniuc.Leanca va trebui sa spuna tot,cum s-a facut furtul.Daca Aeroportul va fi intors statului banisorii pentru finantarea Marinei si grupului de cetateni platiti se va micsora semnificativ.Se vor opri toate activitatile soristilor,Dinu Turcanu de la Orhei ii va intoarce spatele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *