Actualitate

Scrisoarea zilei: Numai noi, cei din afară, suntem în stare să ne luăm țara înapoi

Fraţilor, știu că ați avut ca și mine un început de saptămâna de coșmar, sunteți dezamăgiți și disperați până la pământ. Știu că vă vine greu să realizați și să acceptați ce s-a întâmplat. Nu știu dacă mai are rost acum să discutăm despre legalitățile și ilegalitățile acestor alegeri. Au fost prea multe lucruri murdare, prea multă mizerie și nu despre asta vreau să mai vorbim acum.

Eu am fost întotdeauna un om optimist și vreau și în continuare să-mi păstrez această calitate. Optimismul m-a ajutat de multe ori să mă ridic de acolo de unde alții nici nu încercau. De fapt, nici nu putem vorbi în această luptă de o cădere. S-a întâmplat si un lucru mare și frumos! Ne-am regăsit moldovenii frumoși, deștepți și civilizați din toate țările lumii! Am descoperit un contingent de elită al națiunii care a dat dovadă de un potențial fără precedent de a se implica și a lupta. Am văzut în zilele acestea atâția moldoveni pozitivi, organizați și civilizați. Ne-am zis că, indiferent cum se vor termina aceste alegeri, noi deja am obținut victoria. Suntem mulți, suntem mobilizați, suntem gata să luptăm până la urmă!

Apelez la diaspora moldovenilor de pretutindeni: De-acum înainte numai noi, cei dinafară suntem în stare să ne luăm țara înapoi! Din păcate, nu ne mai putem baza pe cei din țară. Ați văzut cât de degradant și primitiv stau lucrurile… De aceea, cum au mai spus-o deja și alții, haideți să nu ne mai plângem, dar să trecem la acțiuni concrete. Să ne consolidăm şi să ne mobilizăm împreună! În cel mai apropiat timp să venim cu inițiative şi cu idei de îmbunatăţire a situaţiei. Să identificăm persoane cu experiență și capacități necesare, profesioniști, oameni de afaceri cu potențial material și financiar din toate colţurile lumii care sunt gata să se implice și să pună umărul pentru formarea unui grup consolidat.

Am mai avut etape în viața când a trebuit să-mi mai verific valorile, prietenii și partenerii și de fiecare dată am avut numai de câștigat. Nu îndemn pe nimeni la agresivitate și ură, din contra, trebuie să ne sprijinim în aceste clipe. Guvernanţilor din ţară să le trimitem un mesaj foarte clar: “Jos măștile,"domnilor ", aratati-ne fețele reale!”

Ma mândresc cu CEA MAI MINUNATĂ ȘI DEMNĂ DIASPORĂ DIN LUME!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *