Actualitate

Sergiu Sîrbu cu un mesaj de victimizare: „Prieteni, nu știu dacă voi mai avea posibilitatea să fac comentarii în privința acestui subiect”

„Deci, imaginați-vă că membrii familiei contractează mai multe credite. Apoi, din toate veniturile legale și declarate, începeți să restituiți aceste credite, evident prin depuneri, în numerar, pe conturile bancare. De asemenea, dacă aveți posibilitatea, restituiți anticipat aceste credite, inclusiv prin refinanțare de la alte bănci. Păi iată, conform logicii ANI, aceste depuneri pe conturi, în scopul restituirii creditelor, sunt considerate drept avere nejustificată!”, a menționat Sîrbu.

Ex-deputatul transfug afirmă că este victima unui proces arbitrar și a unei justiții la TV. Într-un mesaj de victimizare, Sîrbu spune că vor urma percheziții în cazul lui, mascați nu crede că va mai putea face comentarii la acest subiect, scrie replicamedia.md.

„Ce urmează, deja știm – confiscare, dosare penale, percheziții, mascați, arest etc. Ah, da, ar fi bine ca toate astea să arate cât mai bine la TV! Și asta deoarece a fost prins cel mai mare „criminal” al țării, iar, de acum încolo, viața tuturor va deveni mai ușoară! Prieteni, nu știu dacă voi mai avea posibilitatea să fac comentarii în privința acestui subiect. De aceea, vă mulțumesc anticipat tuturor celor care mă susțin! Vă cuprind și Vă doresc sănătate!”, scrie Sergiu Sîrbu pe pagina sa.

.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *