Sănătate

Slăbeşte rapid după concediu

Exerciţiul 1 – îţi va lucra întreg corpul

Aşază-te în poziţia pentru flotări, cu coatele pe podea. Ridică picioarele şi trunchiul, astfel încât să atingi podeaua doar cu degetele picioarelor şi antebraţele. Rămâi în această poziţie timp de 20-60 de secunde. Este recomandat de trei-patru ori pe săptămână, trei-cinci seturi.

Exerciţiul 2 – benefic pentru lucrarea muşchilor abdomenului

Aşază-te confortabil pe spate cu picioarele încrucişate. Din această poziţie, folosind braţele ca suport, coboară-ţi spatele încet, până când corpul ajunge lipit de podea. Păstrează picioarele încrucişate. Plasează-ţi mâinile sub ceafă. Inspiră adânc pe nas, apoi ridică pieptul de pe podea şi expiră pe gură. Revino apoi în poziţia iniţială. Pieptul trebuie direcţionat spre tavan, nu spre genunchi. Repetă această mişcare de 25 de ori la început, apoi urcă până la 50. Este recomandat de patru ori pe săptămână.

Exerciţiul 3 – eficient în tonifierea posteriorului
Folosind o saltea de gimnastică sau un prosop, aşază-te pe spate cu picioarele îndoite şi tălpile lipite de podea. Întinde braţele pe lângă corp, paralele cu trunchiul şi palmele pe podea. Foloseşte-ţi braţele pentru a te sprijini şi ridică bazinul cât poţi de sus, păstrând umerii şi tălpile lipite de podea. Coboară bazinul, fără a atinge salteaua şi ridică-l din nou. Sunt recomandate 12-15 astfel de mişcări, menţinând poziţia timp de zece secunde. Repetă exerciţiul de patru ori pe săptămână.

Exerciţiul 4 – recomandat pentru spate şi şolduri

Îngenunchează, cu fundul aşezat pe călcâie. Apleacă-te cu braţele întinse în faţă şi cu pieptul pe genunchi. Relaxează-te, respiră încet şi împinge braţele în faţă. Stai în această poziţie zece secunde, apoi revino în poziţia iniţială.

Timpul. Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *