Politică

Socialiștii pretind că anticipatele au picat pentru că Maia Sandu a refuzat să întâlnească cu Dodon: „Nu este același nivel. Cine este Igor Dodon la momentul de față?”

Novac a declarat luni, în cadrul unei emisiuni de la TV8, „s-a convenit asupra unui anumit scenariu pentru a ne apropia de alegerile parlamentare anticipate și iată urma să fie întărite de liderii formațiunilor politice”.

„Practic s-a ajuns la o înțelegere. Urma să fie întărită de liderii partidelor politice. Nu a mers deoarece cei de la PAS nu au dorit să existe o înțelegere între lideri. Se convenise și data alegerilor anticipate”, a declarat Novac.

Litvinenco a recunoscut că au existat mai multe întrevederi în birourile deputaților Grosu și Bătrîncea și se stabilise că urma ca două învestiri de guverne să cadă și să se meargă la anticipate.

„A fost o idee de la domnul Furculiță ca înțelegerea să fie parafată de lideri. Igor Dodon voia o întâlnire cu Maia Sandu. Noi am sugerat că nu este același nivel. Cine este Igor Dodon la momentul de față? Este un președinte de partid, respectiv o întâlnire între Igor Dodon și Maia Sandu este imposibilă”, a declarat Litvinenco.

Deputatul PAS a insistat însă că „ întrevederea a fost doar un pretext al socialiștilor pentru a evita anticipatele”.

cotidianul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *