Război

Soldații ruși din jurul orașului Liman, riscă să fie încercuiți de către Armata Ucrainei. Hartă

O grupare rusă din jurul orașului Liman , în regiunea Donețk, este amenințată de încercuirea de către forțele ucrainene.

Acest lucru este conform unui raport al Institutului pentru Studiul Războiului (ISW).

Analiștii scriu că forțele armate ucrainene par să își extindă pozițiile la est de râul Oskol și la nord de Seversky Donets. Acest lucru, la rândul său, ar putea permite ucrainenilor să încercuiască trupele rusești ținute în jurul orașului Liman.

Orașul Liman este un punct esențial pentru planurile Ucrainei de eliberare orașelor Severodonțk și Lisiciansk

Avansarea în continuare a ucrainenilor spre est de-a lungul malului nordic al râului Seversky Donets ar putea face inutilizabile pozițiile rusești din jurul Limanului și ar putea deschide căi de acces spre Lisiceansk și, în cele din urmă, spre Severodonetsk.

“Apărătorii ruși din Liman par să fie în continuare în mare parte constituiți din rezerva armatei ruse de luptă și din rămășițe ale unităților învinse în timpul contraofensivei Ucrainene din regiunea Harkov, iar rușii nu par să trimită întăriri în zonă”, se arată în raport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ar fi bine sa se spuna adevarul: in zonele de conflict intre rusi si ucrainieni este un masacru total asa cum a fost si in batalia de la Stalingrad. A rezultat ca intre majoritatea rusilor si majoritatea ucrainienilor este o ura totala, fara leac. In plus tovarasii distrug tot, asa cum au facut hunii mai ales in Europa – deci este iad acolo oricat ar dori unii din mass media sa dreaga busuiocul lucrurile stau foarte rau si cred ca din pacate mai ales pentru ucrainieni. Au plecat 10 milioane si continua sa plece. Cei care raman au sanse mici la viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *