Actualitate

Soloviov îi cere lui Putin să atace Marea Britanie cu o rachetă nucleară „Satan 2”

Un proeminent prezentator TV din Rusia, considerat propagandistul lui Vladimir Putin, i-a cerut liderului de la Kremlin să distrugă Marea Britanie cu rachete nucleare pentru susținerea „mitocănească” a Ucrainei, scrie Daily Mail.

Vladimir Soloviov a amenințat Marea Britanie în timp ce vorbea cu șeful agenției spațiale ruse despre noua rachetă nucleară „Sarmat”, cunoscută sub denumirea de „Satan 2”. Moscova intenţionează să desfăşoare prima unitate militară înarmată cu rachete Sarmat până la finalul anului.

„După cum s-a dovedit, o rachetă Sarmat înseamnă o Mare Britanie în minus, pentru că au devenit prea mitocani”, a spus Soloviov , făcând referire la sprijinul acordat Ucrainei de Londra.

Declarațiile lui Soloviov vin la doar două zile după ce Putin a anunțat că FSB a dejucat un complot de asasinare a lui jurnalistului rus, susținând că este vorba despre „ o grupare neonazistă” care primea ordine de la Kiev. Ucraina a negat existența unui astfel de complot.

Rusia a testat racheta „Sarmat” în urmă cu o săptămână. Racheta este capabilă să transporte 10 sau mai multe focoase nucleare şi să lovească ţinte aflate la mii de mile distanţă, în SUA sau Europa.

Rusia intenţionează să desfăşoare prima unitate militară înarmată cu rachete Sarmat cu capabilităţi nucleare nu mai târziu decât în această toamnă.

Unitatea va avea sediul la Uzhur, în regiunea Krasnoiarsk, la circa 3.000 km est de Moscova, a spus Rogozin, potrivit TASS, într-un interviu pentru canalul TV Rossia 24.

În urmă cu câteva zile, Soloviov a ameninţat cu un război împotriva Europei și a celor care furnizează armament Ucrainei. „Nu vom avea milă”, a amenințat jurnalistul rus, supranumit și vocea lui Putin.

Vladimir Soloviov : „Doar ucrainenii nu mai sunt de ajuns. Acum vorbesc despre țările NATO care le furnizează de facto propriile arme. Şi vedem că nu doar armele NATO sunt trimise în Ucraina, ci și operatorii lor. De facto, începem să purtăm un război împotriva ţărilor NATO. Vom zdrobi mașina de război a NATO, precum și pe cetățenii țărilor NATO. NATO va trebui să se întrebe: ‘Avem cu ce să ne apăram? Avem suficienţi oameni să ne apărăm?’ Pentru că noi nu vom avea milă! Fără milă!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *