Externe

Sotia lui Berlusconi vrea sa divorteze

Veronica Lario, sotia sefului guvernului italian Silvio Berlusconi, a decis sa ceara divortul dupa 30 de ani de mariaj, exasperata, de comportamentul sotului sau fata de propria familie, dar si de atitudinea acestuia fata de femeile tinere si frumoase.

„Decizia Veronicai: adio lui Silvio”, scrie pe prima pagina La Stampa, citata de agentia de presa. „Veronica, adio lui Silvio: Am decis, cer divortul”, titreaza, tot pe prima pagina, La Repubblica. Ambele ziare citeaza „prieteni si apropiati” ca surse ale acestei informatii. Cele doua cotidiene afirma, de asemenea, ca Veronica Lario a contactat deja o avocata de incredere, careia i-a dat instructiuni ca procedura de divort sa inceapa cat mai curand posibil. Decizia vine la numai trei zile dupa ce Veronica Lario il criticase pe Silvio Berlusconi pentru intentia sa de a include mai multe starlete locale pe listele electorale ale partidului sau, in vederea alegerilor europarlamentare din iunie. Reactia de atunci a avut efectul scontata, pentru ca seful guvernului a renuntat la nominalizarea fotomodelelor.
Totusi, se pare ca picatura care a umplut paharul este faptul ca, in urma cu o saptamana, Silvio Berlusconi s-a dus la petrecerea de majorat a unei tinere blonde, la Napoli, in timp ce la aniversarile propriilor copii (Barbara, 24 de ani, Eleonora, 22 de ani, Luigi, 20 de ani) nu a participat niciodata, dupa cum sustine Veronica Lario. „Casnicia mea s-a terminat. Nu pot ramane cu un barbat care se vede cu minore”, i-ar fi spus Veronica Lario uneia dintre prietenele sale, potrivit „La Repubblica”. „Sa citesti in ziare ca frecventeaza o minora – pentru ca o cunostea inainte ca ea sa implineasca 18 ani, sa citesti sa ea ii spune „papy” si ca vorbeste despre intalnirile lor de la Roma si Milano, asta e, sincer, inacceptabil”, scrie La Stampa care citeaza, de asemenea, confesiunile facute de Veronica unei prietene.
Silvio Berlusconi si Veronica Lario s-au intalnit in 1980 si s-au casatorit civil zece ani mai tarziu, seful guvernului fiind divortat.
 

Evenimentul Zilei

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *