Actualitate

Știri contradictorii despre focurile de armă de lângă Cobasna. „Ministerul de interne” separatist Tiraspol confirmă împușcăturile

Așa-zisul „minister de interne” din Transnistria confirmă informația privind focurile de armă în apropierea depozitelor de armament din Cobasna.

Noaptea trecută mai multe drone au fost observate deasupra satului Cobasna din raionul Rîbnița. Aparatele de zbor au fost lansate din Ucraina. În dimineața zilei de 27 aprilie, în jurul orelor 08:45, din direcția ucraineană s-au tras focuri de armă în direcția localității Cobasna”, se menționează în mesajul instituției.

UPDATE // 10:28 // Reprezentanții Transnistriei în Comisia Unificată de Control infirmă informația privind focuri de armă în apropierea depozitelor din Cobasna, transmite TASS.

Știrea inițială!

Focuri de armă au fost auzite în această dimineață în apropierea depozitelor de armament din Cobasna, anunță agenția „de stat” a separatiștilor de la Tiraspol, novostipmr, pe canalul său de Telegram. Potrivit sursei citate, victime nu au fost raportate.

Deocamdată nu există o confirmare la cele relatate de către mass-media din Tiraspol.

De precizat că depozitul din Cobasna se află la doar 2 km de Ucraina.

Anterior se menționa că în Cobasna sunt depozitate aproximativ 20.000 de tone de arme și muniții. BBC scria anterior că o explozie la depozitul din Cobasna ar fi echivalentă cu detonarea bombei nucleare asupra Hiroșimei.

deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *