Politică

Stoianoglo anunță că Șor va avea un nou dosar penal / Va fi acuzat de organizarea unui grup infracțional care a dus la frauda bancară

Un nou dosar va fi pornit în curând pe numele deputatului Ilan Șor, cel care a fost anunțat în căutare și condamnat pentru spălare de bani. Despre aceasta a anunțat procurorul general Alexandr Stoianoglo, la o emisiune de la tv8, pe 22 decembrie.

Pregătim o nouă învinuire pe numele lui Ilan Șor. Este vorba despre participarea la organizarea unui grup infracțional care a dus la frauda bancară, în urma căreia au fost furați bani din bugetul de stat un miliard de lei”, a spus Alexandr Stoianoglo.

Pe 21 decembrie Curtea de Apel Cahul a amânat din nou examinarea dosarului lui Ilan Șor. Examinarea cererii de recuzare a fost suspendată până la pronunțarea CC asupra exepției de neconstituționalitate, înaintată de către avocații lui Șor.

Pe 22 decembrie Consiliul Superior al Magistraturii a amânat pentru următoarea ședință subiectul cu privire la cererea de demisie a judecătoarei Nina Veleva de la Curtea de Apel Cahul, cea care examinează dosarul Șor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *