Politică

Sturza: Dodon este un cadavru politic. PAS nu va lua majoritatea

„Îl vor devora ai lui. Noi avem câteva cadavre care se mai leagă de… Nu vreau să le dau numele, însă sunt niște procese pe care nu le poți inversa, indiferent cât de bun ai fi. Gata, s-a dus trenul. Poți să bați mătănii și cât de bun ești”, a declarat Ion Sturza.

Întrebat ce așteptări are de la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, fostul premier precizează că indiferent de ceea ce se va întâmpla duminică, în țară urmează să pornească un proces de schimbare a generațiilor.

”Nu prea am eu așteptări. Eu cred și sper că procesul este ireversibil. Chiar dacă vor fi niște sincope, nu vor fi majoritățile pe care unii le visează, lucrurile se vor schimba, se vor duce în direcția schimbării de generații și pe stânga și pe dreapta. Trebuie să fie o competiție politică cât de cât corectă, să încercăm să oprim pe cât este posibil de a percepe politica ca o sursă de îmbogățire. Cred că cu această generație nouă de tineri care sunt în toate sferele și de stânga, și de dreapta, și proeuropene, pro ruși”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *