Politică

Tânără gravidă ucisă sub privirile soțului, în urma unei explozii la o benzinărie din Dnipro. Mașina lor a luat foc, după ce rușii au bombardat orașul

Marți seara bombardamentele rușilor în Dnipro au ucis o tânără gravidă. În jurul orei 21:30, Inna Odanets, în vârstă de 25 de ani, era în mașină împreună cu soțul ei Maxim, când bucăți dintr-o rachetă au căzut peste benzinăria de unde alimentau. A urmat o explozie puternică, în urma căreia fata și-a pierdut viața.

Detaliile tragediei sunt cumplite și au fost făcute publice de Oleg Kushniruk, șeful Centrului de Coordonare Operațională al Serviciului de Stat de Urgență din regiunea Dnipropetrovsk. 

“În momentul exploziei, cei doi alimentaseră deja mașina și părăseau locul, pentru că mașina se afla la câțiva metri distanță de benzinăria în sine”, a spus Kushniruk, citat de BBC.

Potrivit oficialului ucrainean, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar Inna, care se afla pe scaunul pasagerului, a murit arsă de vie. Soțul ei a supraviețuit și se află în stare gravă la spital.

Doi morți și patru roniți după atacul cu rachete din Dnipro

Doi morți și patru răniți este bilanțul atacului rusesc cu rachete din Dnipro. Anunțul a fost făcut de șeful administrației regionale militaro-civile din Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko. 

“Racheta rusească a ucis două persoane. Patru persoane sunt rănite, două femei și doi bărbați. Toți se află în spital, trei dintre ei fiind în stare critică”, a scris Reznichenko.

El a publicat pe canalul său Telegram imagini care arată consecințele bombardamentelor.

Anunțul morții tinerei a fost făcut și de Boris Filatov, primarul din Dnipro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *