Politică

Tatiana Potîng: „Sunt cu echipa AUR pentru că este unicul partid din Parlamentul României care și-a asumat deschis și responsabil dezideratul Reîntregirii Neamului Românesc”

Dragi prieteni, în ultimul timp am primit mai multe mesaje (unele sincere, altele prefăcute) în care am fost întrebată de ce sunt cu echipa AUR?

Vă răspund cu drag tuturor și celor sinceri, și celor prefăcuți.

Sunt cu echipa AUR pentru că este unicul partid din Parlamentul României care și-a asumat deschis și responsabil dezideratul Reîntregirii Neamului Românesc, iar RE-Unirea celor două state românești este visul meu dintotdeauna, este crezul meu neschimbat care transcende orice doctrină politică!

Sunt cu echipa AUR pentru că împărtășesc aceleași valori creștine și naționale și îmi doresc ca în cel mai apropiat viitor să mă regăsesc împreună cu copiii mei în același stat – o Românie puternică, Reîntregită!

AUR este unicul partid din România care și-a asumat un destin politic comun pe ambele maluri ale Prutului într-un proiect pan-românesc. Spre deosebire de alte partide românești, care își declarau sprijinul și prietenia selectiv, numai față de partidele moldovenești parlamentare, AUR a decis să integreze spațiul politic românesc într-o structură unitară și să pună umărul la edificarea unui proiect politic național pornind de jos, de la firul ierbii.

Și în fine, mă regăsesc în echipa AUR împreună cu colegii din Mișcarea Politică UNIREA cu care am încercat să unificăm forțele unioniste și să reaprindem speranța RE-UNIRII în sufletul a sute de mii de unioniști!

Am fermă încredere că anume în această echipă mare vom reuși să unim celor două maluri ale Prutului!

Așa să ne ajute Dumnezeu!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *