Social

Tentativă de a scoate din Moldova, prin contrabandă, 17 900 de pachete de țigări: Transportatorul și organizatorul schemei, reținuți

Încercarea de a scoate din Republica Moldova, prin contrabandă, a 17 900 de pachete de țigări, a fost dată duminică peste cap de către angajații Direcției inspecție efectiv din cadrul Poliției de Frontieră, procurorii PCCOCS, ofițerii Serviciului de Informații și Securitate și ai Serviciului Vamal, relatează Ziarul Național.

Țigările, care urmau a fi scoase prin punctul de trecere a frontierei „Costești- Stânca”, erau destinate statelor UE și au fost depistate într-un mijloc de transport reținut în flagrant delict, care avea o podea dublă unde marfa era camuflată.

Oamenii legii anunță că marfa și mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar transportatorul și organizatorul schemei, cu vârste de 37 și 44 de ani, au fost reținuți.

„Investigațiile continuă, inclusiv în privința funcționarilor publici care ar fi favorizat tentativa de contrabandă”, menționează Poliția de Frontieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *