Lumea

Top 5 destinații de călătorie pentru vacanțele tale târzii

Cauți un loc unde să te relaxezi după o vară agitată? Fie că ai chef de o vacanță pe plajă, de explorarea unui oraș istoric sau de ceva mai aventuros, există numeroase destinații pe care le poți vizita. Dubai, Barcelona, Zagreb, Lungano sau Barcelon sunt doar câteva pe care să le bifezi. Deci, ce mai aștepți? Rezervă-ți călătoria astăzi și începe să te bucuri de pacea și liniștea acestor frumoase locații!

Dubai – o destinație cu adevărat unică

Dubai este un oraș care are câte ceva pentru toată lumea. Aici se găsesc magazine de clasă mondială, hoteluri și stațiuni de lux, plaje frumoase, o viață de noapte captivantă și multe altele. Fie că ești în căutarea unui city brek sau a unei vacanțe prelungite, există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în Dubai. Câteva dintre cele mai bune locuri de vizitat în Dubai sunt Complexul Atlantis Paradise Island Resort & Spas, Burj Khalifa, Palm Jumeirah,  Faleza Abu Dhabi sau Parcul de distracții Ferarri World.

Optează să rezervi un bilet de avion dubai prin intermediul agențiilor de turism online pentru a profita de numeroasele avantaje care vin la pachet cu biletele de avion. eSky este partenerul tău de încredere, oferindu-ți un motor de căutare rapid și flexibil, posibilitate de rezervare într-un singur loc chiar dacă zborurile implică companii aeriene diferite, disponibilitatea unor opțiuni de călătorie alternative şi mai atractive, calendar intuitiv care permite alegerea celor mai ieftine opțiuni de zbor, acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată, posibilitatea de a reverza hoteluri, apartamente, hosteluri, pensiuni, cabane, hanuri, vile, dar și selecția ofertelor pe categorii (locuri exotice, city break, etc), astfel încât să alegi varianta potrivită.

Zagreb – un oraș plin de surprize

Sunt atât de multe de văzut și de făcut în Zagreb toamna! De la experimentarea culorilor frumoase ale toamnei până la savurarea unor preparate delicioase din bucătăria croată, există ceva pentru toată lumea. Unele dintre cele mai bune atracții includ galerii, piețe tradiționale și degustări de vinuri.

Lisabona – peisaje uimitoare, mâncare gustoasă și o viață de noapte vibrantă

Lisabona este un oraș frumos din Portugalia, care este deosebit de pitoresc în timpul sezonului de toamnă. Culorile sunt spectaculoase, iar temperaturile sunt blânde, ceea ce îl face un loc ideal de vizitat în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, pe măsură ce toamna începe să se încheie, există câteva atracții care devin și mai impresionante. Vizitează Grădina Botanică din Lisabona pentru a vedea unele dintre cele mai impresionante colecții de plante din Europa. Fă o plimbare pe Avenida da Liberdade și admiră priveliștea uluitoare a Lisabonei de sus. Răsfăță-te cu preparate delicioase din bucătăria portugheză la unul (sau mai multe) dintre numeroasele restaurante din Lisbona.

Lugano – orașul elvețian perfect pentru a fi adăugat pe lista ta de călătorie

Lugano este un loc minunat de vizitat în orice perioadă a anului, dar toamna este deosebit de specială. Frunzele își schimbă culoarea și cad ușor la pământ, creând un fundal auster și frumos pentru tot ceea ce se întâmplă în oraș. Bucură-te de o plimbare pe îndelete pe străzile fermecătoare și întortocheate din centrul orașului Lugano. Oprește-te la oricare dintre cafenelele sau patiseriile fermecătoare pentru o cafea sau o prăjitură. Privește scene uimitoare de pe malul nordic, în timp ce admiri priveliștile superbe ale Lacului Maggiore din diferite puncte din oraș.

Barcelona – un oraș al culturii și al istoriei

Barcelona este un oraș frumos toamna și există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut. Vizitează piața de flori din Placa Reial (Piața Regală). Planifică-ți o plimbare prin Cartierul Gotic. Această parte fermecătoare a orașului găzduiește multe biserici și palate istorice, precum și restaurante celebre precum El Bosc de Les Fades. Ia prânzul la Restaurant El Salón sau la Arty Set Portes Cafe. Aceste două restaurante au mâncăruri deosebite pe care cu siguranță le vei îndrăgi. Petrece o după-amiază la cumpărături în piața La Boqueria, piață ce oferă o gamă largă de articole, de la produse proaspete la obiecte de artizanat.

Cityscape of Barcelona at sunny day. Aerial view

Dacă ai ales să achiziționezi bilete avion Barcelona prin intermediul eSky, vei beneficia de acces convenabil la detaliile asigurării și la unităţile medicale pe telefon, disponibil în contul creat, protecție împotriva pierderii banilor atunci când anulezi călătoria, acces la oferte speciale în fiecare zi, planificare confortabilă a călătoriei de acasă, după rezervarea călătoriei pe eSky, dar disponibilă și în cazul în care călătoreşti în alt mod, totul pentru a te bucura de o vacanță târzie fără nicio grijă.

Acum că poți bifa câteva destinații uimitoare, cu siguranță că privitul apusului de soare este una dintre cele mai simple și mai plăcute plăceri ale vieții. Când ești la Roma, nu-i așa? De la plimbări elegante la aventuri uluitoare, aceste destinații sunt gata să te surprindă cu ofertele lor unice. Explorează-le în curând și experimentează ce poate face pentru sufletul tău o vacanță extraordinară la sfârșitul anului!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *