Actualitate

Trădare supremă în PSD! Liviu Dragnea, umilință uriașă de la cine nu se aștepta. Declarații uluitoare

Rovana Plumb încă mai visează să devină comisar european, așa că nu a ezitat să schimbe macazul și să se încline acum în fața colegei sale, Viorica Dăncilă, aleasă la Congres, prima femeie președinte din PSD.

„Toți suntem oameni, dar suntem diferiți și cu siguranță fiecare are propria abordare și propriul stil de conducere. Eu o cunosc pe doamna președinte de 20 de ani. Sunt convinsă că PSD sub conducerea doamnei Dăncilă și a întregii conduceri își va recăpăta credibilitatea în fața alegătorilor. Cu siguanță va fi un lider foarte bun”, a afirmat Rovana Plumb, la finalul Congresului extraordinar al PSD, întrebată cum va conduce partidul Dăncilă, în comparație cu Dragnea.

Aceasta a fost întrebată și ce părere are despre faptul că Liviu Pleșoianu s-a clasat pe locul doi în preferințețe alegătorilor din partid „Contează foarte mult discursul, contează modul în care te adresezi, felul în care crezi în ceea ce spui, numai că acestea sunt momente politice importante. Partidul se conduce de obicei cu mult pragmatism politic”.

Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD, anunțul oficial fiind făcut la Congresul extraordinar al partidului de către liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

https://www.capital.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *