Actualitate

Trafic închis pe un nou tronson al bulevardului Ştefan cel Mare

Şeful Direcţiei transport public, Igor Gamreţchi, a declarat la şedinţa operativă de la Primărie că săptămâna aceasta va începe amenajarea rondului la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ciuflea, vor fi amenajate bordurile şi vor fi efectuate lucrări la reţele. Potrivit lui Gamreţchi, aceasta este ultima etapă de asfaltare pentru acest an, însă vor continua lucrări de conectare la reţele. Sarcina este ca până la sfârşitul anului să se încheie lucrările pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar ulterior să se treacă pe bulevardul Negruzzi.

Primăria capitalei anunţă că pe perioada suspendării traficului în perimetrul Ismail şi Ciuflea, troleibuzele de pe rutele nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 şi nr. 28, cât şi autobuzele de pe liniile nr. 3, nr. 5, nr. 9, nr. 17, nr. 46, nr. 122 şi A vor circula în ambele direcţii pe strada Bucureşti. Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe strada Gheorghe Asachi pe strada Pan Halippa, strada Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele rutelor nr. 18, nr. 33, nr. 44, nr. 49 vor circula de pe strada Tighina pe strada Columna, strada Ismail, bulevardul Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *